CURS DE TATUATGE A BARCELONA

Si cerques un curs de tatuatge que s’adapti a les teves necessitats, aquí segur que trobaràs algun, tant a nivell tècnic com de disponibilitat.

En la web hem resumit al màxim la informació sobre els cursos de tatuatge, però si t’interessa qualsevol curs de tatuatge o en qualsevol cas, pots visitar-nos en el nostre local de la nova esquerra de l’eixample i aclarim qualsevol dubte

IMG 20200221 190154 curs de tatuatge

Dels nostres cursos de tatuatge a Barcelona el més sol·licitat, potser pel preu, és el Curs de tatuatge iniciació on pots aprendre a tatuar des del principi, a establir una base sòlida des de la qual començar a tatuar amb el mínim pressupost.

En aquest curs de tatuatge tractem en profunditat la configuració i l’ajust de màquines de tatuatge mostrant-te la importància de cada element.

Et quedarà clar des de la funció condensador al pes del martell, els fleixos i la influència de la geometría del xassís.

Estudiarem les màquines de tatuatge de bobina tipus Lauro Paolini com de la flexibilitat de les varetes o les excèntriques de la maquina rotativa tipus dragonfly o cheyenne, i les diferències entre màquines de tatuar professionals i màquines xineses.

Les Principals tècniques per a fer línies, ombres i color.

Triar la font d’alimentació, els rangs recomanats de potència per a cada tipus de màquina i tècnica de tatuatge i les diferències entre altres tractaments estètics relacionats amb el món del tatuatge com la micropigmentación.

La importància del curs higiènic sanitari més enllà de la legalitat i referències sobre la història del tatuatge perquè puguis estudiar a casa i no ocupem temps en el curs.

També tenim altres cursos si vols anar més enllà o estàs a un altre nivell , si creus que aquest és el teu curs pots veure el programa complet del​ curs de tatuatge d’iniciació.

 

【 Curs de Tatuatge a Barcelona 】- 4 Ideas Tattoo School

Que fem en el Curs de tatuatge de 4 idees tattoo school? visita el temari i el programa dels nostres cursos de tatuatge per a saber com s'adapta millor a les teves necessitats

Proveedor del curso: Organization

Nombre del proveedor del curso: 4 Ideas Tattoo School

URL del proveedor del curso: https://curso-tatuaje-4its.com/

Puntuación del editor:
5
LLamar